10 juli 2012

About a girl

En anonym kommentator tyckte att det var på sin plats med en presentation. Då detta är en liten blogg där det är glest mellan kommentarerna, kan jag kan ju inte annat än att lyda!

familjen04
Jag heter ju Emma och jag fyllde precis 27 år. Jag jobbar som optiker och bor i en småländsk småstad.

familjen02
M är min kille, vi blev tillsammans under gymnasiet och gifte oss för tre år sedan. Han gillar Star Trek, trädgårdsskötsel och att spela gitarr.

familjen01
Min son R, som snart fyller hela tre år. Han gillar bilar, kojor, yoghurt och fick han bestämma skulle vi läsa cirka tusen sagor varje kväll.

familjen03
Vi har en katt också. Han heter Svante och varit med mig i typ 14 år, så han är gubben i familjen. Han gillar att sitta i fönstret och titta på fåglar och sova i Rs säng.

kakelugn01 tallrikar02 klädkammare läshörna01 stol01 tavlor01
För ca 1½ år sedan flyttade vi in i vårt hus. Första dagen vi fick tillgång till huset kände jag panik över att herregud-vi-är-ju-inte-händiga-för-fem-öre! Det har gått bra, även om det såklart alltid finns saker att göra.

heaven
När jag är ledig hänger jag mest med familjen eftersom mina vänner bor lååångt bort och jag är för osocial för att skaffa nya kompisar. Helgerna brukar inkludera minst en av följande saker: bibblan, loppis eller promenad.

Jag gillar film, TV, tecknat, serier och böcker. Mest nostalgiskt och nördigt, inte så mycket finkultur.
Joss Whedon är något av en husgud. Men jag är även stor beundrare av bland annat Don Rosa, Martin Kellerman, Baz Luhrmann, Erlend Loe och Liv Strömquist.

Om någon annan vill presentera sig kan ni ju svara på följande:

1.) Vad heter du?
2.) Hur gammal är du?
3.) Hur hittade du hit?

4.) Vilken är din bästa låt just nu?


3 kommentarer:

Anna sa...

Vilket bra önskemål! Tittar in titt som tätt och har också saknat en liten presentation.

1: Jag heter Anna.
2: Jag är 26 år i december.
3: Jag hittade hit via en länk hos minabestyr, kanske?
4: This is the year- Marit Bergman.

Anonym sa...

1:Jag heter Bea
2:25
3:Såg att du kommenterat någon blogg och var uttråkad. Tur var väl det, diggar din blogg!
4:Har gått och nynnat på Vitamin C i typ två veckor nu. Den gamla slagdängan "Friends forever". FAST. Jag gillar bra musik. Också.

Emma sa...

Anna: Gillar Marit! Döpte ju den här bloggen efter en rad i "Tomorrow is Today"

Bea: Var tvungen att youtuba för att jag inte kände till den, och det var väl inte sååå farligt? Häromveckan gick jag och sjöng "Mu bä dubbelkvack dubbelkvack" på jobbet :)